< Όλες οι δράσεις
Δράση

The Lakkos Project – Εξωραϊσμός της περιοχής του Λάκκου

beenhere ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!

The Lakkos Project: Ο Λάκκος ζωντανεύει ξανά με χρωματιστές δημιουργίες!

Η ξεχασμένη συνοικία του Ηρακλείου γίνεται πιο όμορφη από ποτέ μέσα από την αγάπη και το ενδιαφέρον εθελοντικών ομάδων του Ηρακλείου αλλά και απλών πολιτών που δημιούργησαν μια ομάδα με στόχο την ανάδειξη του πάρκου και την επιστροφή της ζωντάνιας σε αυτό.

Καλλιτέχνες συνεχίζουν να δίνουν χρώμα και ζωή στην άλλοτε «νεκρή» περιοχή του Ηρακλείου, στο κέντρο της πόλης, εκεί που κάποτε η παρακμή βασίλευε.

Τώρα όμως η κατάσταση άλλαξε χάρη στην προσπάθεια του The Lakkos Project. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία καλλιτεχνών, Ελλήνων και ξένων, που αποφάσισαν από το 2015 να χαρίσουν στην παλιά συνοικία της πόλης τη ζωντάνια που της αξίζει.

Οι τοίχοι πλέον είναι πολύχρωμοι και τα σχέδια εντυπωσιακά. Τα μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας σε κατακλύζουν με το που πατήσεις το πόδι σου σ’ αυτή την περιοχή και δεις όλους εκείνους τους ανθρώπους να προσπαθούν να ξαναζωντανέψουν τα ερημωμένα κτίρια.

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Μπορείς να συνδεθείς μέσω του facebook και του Google εδώ. Τα υπόλοιπα στοιχεία θα μπορείς να τα συμπληρώσεις μετά από το προφίλ σου!Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.