< Όλες οι δράσεις
Δράση

Ευχές και τρόφιμα για το Πάσχα από το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο και τα ΚΕΚΟΙΦ- ΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου

beenhere ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!

Στα πλαίσια της προσφοράς και αλληλεγγύης ενόψει Πάσχα, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής – Εποπτείας Κοινωνικών Δομών – Μετανάστευσης – ΚΕΣΑΝ και η Διεύθυνση Κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου οργάνωσε σειρά δράσεων με στόχο τη στήριξη εκείνων που δοκιμάζονται καθημερινά και τους έχει καταβάλλει η οικονομική κρίση.
Πιο συγκεκριμένα: Από το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου, πέραν των οικογενειών που στηρίζονται σε σταθερή βάση, προσφέρθηκαν τρόφιμα σε οικογένειες ωφελούμενων των Κέντρων Κοινοτικής Φροντίδας – Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων, τα οποία διανεμήθηκαν τη Μεγάλη Τετάρτη από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες των ΚΕΚΟΙΦ – ΑΠΗ.
Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη διανέμονται 943 διατακτικές σε ισάριθμες οικογένειες συμπολιτών μας προκειμένου να προμηθευτούν κρέας από κρεοπωλεία για τις μέρες του Πάσχα. Η δαπάνη για την αγορά του κρέατος προέρχεται από ιδίους πόρους του Δήμου Ηρακλείου.
Από Μεγάλη Δευτέρα ως και Μεγάλη Τετάρτη, μετά από προσφορά της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος, μοιράστηκαν εξήντα (60) πασχαλινά πακέτα σε ισάριθμες οικογένειες ωφελούμενων των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

6 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Μπορείς να συνδεθείς μέσω του facebook και του Google εδώ. Τα υπόλοιπα στοιχεία θα μπορείς να τα συμπληρώσεις μετά από το προφίλ σου!Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.