< Όλες οι δράσεις
Δράση

Χριστουγεννιάτικη εκδρομή για ωφελούμενους των Κοινωνικών δομών του Δήμου Ηρακλείου

beenhere ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να περάσουν ευχάριστες στιγμές με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων είχαν 350 ωφελούμενοι, οικογένειες με παιδιά, εγγεγραμμένες στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ηρακλείου.
Η εκδήλωση, που διοργάνωσαν την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων, περιελάμβανε εκδρομή με λεωφορεία που παραχωρήθηκαν εντελώς δωρεάν από Ιδιοκτήτες λεωφορείων ενώ οι ωφελούμενοι ξεναγήθηκαν από το Σωματείο Ξεναγών Κρήτης και Θήρας στη Μονή Αρκαδίου. Η εκδρομή συνεχίστηκε στα Ανώγεια όπου πραγματοποιήθηκε εορταστικό γεύμα στο κέντρο διασκέδασης «Ντελίνα», ενώ χαρούμενη νότα ήταν για τα παιδιά ο Άη Βασίλης που τους μοίρασε δώρα. Με αφορμή την διοργάνωση της εκδρομής η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής πολιτικής κ. Αθηνά Σπανάκη – Κοχιαδάκη ευχαρίστησε για την προσφορά τους, τον Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων, το Σωματείο Ξεναγών Κρήτης και Θήρας, τους Ιδιοκτήτες Λεωφορείων.
Στη γιορτή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου κ. Γρηγόρης Πασπάτης. Ακόμα, τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων, ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Βλατάκης, ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Κουρκουνάκης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Διβόλης. Από το Σωματείο Ξεναγών Κρήτης και Θήρας, ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Αλεφαντινός και οι Γιώργος Σπυριδάκης, Ρίτσα Σπανάκη, Κατερίνα Γιακουμάκη, Αθηνά Σφακάκη, Σταυρούλα Στρατήγη, Γιώργος Μαυράκης, Μαρία Λαγουδιανάκη.Από τους Ιδιοκτήτες Λεωφορείων, οι κ. Κώστας Μπαντουβάς, Κώστας Κουρκουνάκης, αφοί Χρυσοβέργη και Στέφανος Κουκλινός.

Αφήστε μια απάντηση

Μπορείς να συνδεθείς μέσω του facebook και του Google εδώ. Τα υπόλοιπα στοιχεία θα μπορείς να τα συμπληρώσεις μετά από το προφίλ σου!Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.