< Όλες οι δράσεις
Δράση

Street of Art «Τέχνη καθ΄ οδόν»

beenhere ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!

Η ομάδα εθελοντών πολιτισμού διοργάνωσε ένα άθλο τέχνης με παράλληλες δράσεις στα κεντρικά σημεία του Ηρακλείου .Το 1ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη καθ΄ οδόν» του Δήμου Ηρακλείου ξεκίνησε την Πέμπτη 30 Ιουνίου στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου και συνεχίστηκε αμέσως μετά στην Πλατεία Ελευθερίας. Από την επομένη και μέχρι το βράδυ της Κυριακής 3 Ιουλίου, που ολοκληρώθηκε, οι δρόμοι και οι πλατείες του Ηρακλείου πλημμύρισαν με χρώματα, χορό, μουσική, θέατρο, πολιτισμό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων και εκπλήξεων και οι διοργανωτές, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού – Εθελοντισμού, οι Εθελοντές Ηρακλείου και η ΔΗΚΕΗ, μαζί με τους 500 και πλέον καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο φεστιβάλ, προετοιμάστηκαν με αμείωτο κέφι και προσφέραν στους Ηρακλειώτες μια μεγάλη πολιτιστική γιορτή, με την ελπίδα και τη φιλοδοξία να εξελιχθεί σε θεσμό! Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός στο κάλεσμα του προς τους Ηρακλειώτες, στηρίζοντας το “Τέχνη καθ΄ οδόν”, ενθαρρύνοντας τους καλλιτέχνες και απολαμβάνοντας για πρώτη φορά τους δρόμους και τις πλατείες μας “γεμάτες χορούς, χρώματα και εξαίσιες μουσικές”, στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης προς κάθε κατεύθυνση: Ότι το Ηράκλειο αντέχει, γιατί έχει ιστορία και πολιτισμό!
Το 1ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη καθ΄ οδόν» του Δήμου Ηρακλείου ξεκίνησε την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 19.30 στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου και συνεχίστηκε αμέσως μετά στην Πλατεία Ελευθερίας. Από την επομένη και μέχρι το βράδυ της Κυριακής 3 Ιουλίου, που ολοκληρώνεται, οι δρόμοι και οι πλατείες του Ηρακλείου θα πλημμυρίσουν με χρώματα, χορό, μουσική, θέατρο, πολιτισμό.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων και εκπλήξεων και οι διοργανωτές, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού – Εθελοντισμού, οι Εθελοντές Ηρακλείου και η ΔΗΚΕΗ, μαζί με τους 500 και πλέον καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο φεστιβάλ, προετοιμάζονται με αμείωτο κέφι για να προσφέρουν στους Ηρακλειώτες μια μεγάλη πολιτιστική γιορτή, με την ελπίδα και τη φιλοδοξία να εξελιχθεί σε θεσμό! Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός στο κάλεσμα του προς τους Ηρακλειώτες, στηρίζοντας το “Τέχνη καθ΄ οδόν”, ενθαρρύνοντας τους καλλιτέχνες και απολαμβάνοντας για πρώτη φορά τους δρόμους και τις πλατείες μας “γεμάτες χορούς, χρώματα και εξαίσιες μουσικές”, στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης προς κάθε κατεύθυνση: Ότι το Ηράκλειο αντέχει, γιατί έχει ιστορία και πολιτισμό!

3 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Μπορείς να συνδεθείς μέσω του facebook και του Google εδώ. Τα υπόλοιπα στοιχεία θα μπορείς να τα συμπληρώσεις μετά από το προφίλ σου!Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.