< Όλες οι δράσεις
Δράση

20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών 2022 στο Ηράκλειο

beenhere ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!

Το Ηράκλειο, το «Κάστρο της εθελοντικής αιμοδοσίας», η πόλη της αλληλεγγύης και της αγάπης υποδέχθηκε για ακόμη μια χρονιά τη φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών. Λαμπαδηδρόμοι για φέτος οι πρώτοι σε μονάδες εθελοντές αιμοδότες αλλά και δωρητές αιμοποιητικών κυττάρων από διάφορες περιοχές του νησιού στα πλαίσια των αιμοδοσιών που υλοποιεί ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης».
Η Λαμπαδηδρομία που συντονίζει και διοργανώνει κεντρικά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών γιορτάζει φέτος τα 20 της χρόνια, κρατώντας δυνατή τη σπίθα του αιμοδοτικού κινήματος.
Τη φλόγα υποδέχθηκε εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Νεολαίας, Οργάνωσης και Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Επιπτώσεων Κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης κα Δέσποινα Συγγελάκη
Παράλληλα διοργανώθηκε εθελοντική αιμοδοσία από τον «Αιματοκρήτη» σε συνεργασία με την μονάδα ΠαΓΝΗ.
Ο Δήμος Ηρακλείου και ο «Αικατοκρήτης» ενδυναμώνουν τη συνεργασία τους συνεχίζοντας την εθελοντική αιμοδοσία κάθε Σάββατο στη Λότζια και συμπράττουν σε δράσεις που δυναμώνουν τη φλόγα της αλληλεγγύης.