< Όλες οι δράσεις
Δράση

17 Μαρτίου 2019, 2η Δωρεάν Μαθητική Πεζοπορία στον Άγιο Θωμά.

beenhere ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!

Ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Γυμνασίου και του 15ου ΔΣ Ηρακλείου συνδιοργανώνουν την δεύτερη πεζοπορία του 2019 στο πλαίσιο του Μαθητικού Προγράμματος του Ομίλου «Ένα σχολείο μας πλοηγεί στη Φύση, την Ιστορία και τον Πολιτισμό του τόπου μας». Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από την Αγία Βαρβάρα θα περάσει από τον οικισμό Αξέντι , από λαξευτά πατητήρια σε βράχους ,από βυζαντινά ξωκλήσια και θα τελειώσειμε ξενάγηση στον Άγιο Θωμά. Μαθητές/τριες αυτών των σχολείων, που έχουν εκπαιδευτεί στο πλαίσιο του Μαθητικού Προγράμματος, θα πλοηγήσουν και θα διαχειριστούν την ομάδα των πεζοπόρων.

Στην πεζοπορία μπορούν να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν μαθητές/τριες της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης. Οι ενήλικες ( εκπαιδευτικοί και γονείς που τους/τις συνοδεύουν ) πρέπει να γίνουν μέλη του Ομίλου καταβάλλοντας το ποσό των 5 Ευρώ που αντιστοιχεί στην ετήσια συνδρομή μέλους.Μέλη του Ομίλου που συνοδεύουν μαθητές/τριες συμμετέχουν δωρεάν.

Ώρες πορείας : 3
Επικεφαλής : Διοικητικό Συμβούλιο
Αναχώρηση στις 9 από τα ΚΤΕΛ Χανιώπορτας

Πληροφορίες ,εγγραφές καθημερινές 8-10 το βράδυ , Αβέρωφ 25 τηλ. 2810344588

Αφήστε μια απάντηση

Μπορείς να συνδεθείς μέσω του facebook και του Google εδώ. Τα υπόλοιπα στοιχεία θα μπορείς να τα συμπληρώσεις μετά από το προφίλ σου!Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.