< Όλες οι δράσεις
Δράση

Το δέντρο της καρδιάς

beenhere ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!

Η Ομάδα των Βιβλιοταξιδευτών της ροδαυγής ανταμώνει την Τρίτη 10 Δεκ. 2019 και ώρα 18:00 στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω 4) υπό την επιμέλεια της εθελόντριας εκπαιδεύτριας, κας. Θεοδοσίας Αργυράκη-Ασαργιωτάκη (συγγραφέας εικαστικός).

Ο τίτλος της συνάντησης είναι «Το δέντρο της καρδιάς» και παρασέρνει μικρούς και μεγάλους σε ένα μοναδικό εικαστικό και λογοτεχνικό ταξίδι με το ερώτημα «Μπορούν να γιορτάσουν τέσσερα σημαντικά της ζωής σε μια αντάμωση;» να πλανάται στην ατμόσφαιρα και να βρίσκει απάντηση!

Φυσικά και μπορούν, όταν ανταμώνουν οι Βιβλιοταξιδευτές ! Όλα μπορούν να γίνουν, γιατί όλα αφορούν τον άνθρωπο και την αγάπη.

Στολίζουμε το δέντρο της καρδιάς και το αφιερώνουμε στα ανθρώπινα δικαιώματα, τα παιδιά του κόσμου, τον εθελοντισμό, τα άτομα με αναπηρία και φυσικά τα Χριστούγεννα.

Ευχαριστούμε θερμά τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δήμου Ηρακλείου κ Γιώργο Αντωνάκη και τους συνεργάτες του για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας για τις δράσεις μας και όλα τα δημοσιογραφικά μέσα ενημέρωσης για τις δημοσιεύσεις των εκδηλώσεων μας!

Η είσοδος είναι ανοικτή στο κοινό – ελεύθερη και δωρεάν!

Η παρουσία σας θα μας γεμίσει χαρά και το χειροκρότημα σας θα μας τιμήσει!

Αφήστε μια απάντηση

Μπορείς να συνδεθείς μέσω του facebook και του Google εδώ. Τα υπόλοιπα στοιχεία θα μπορείς να τα συμπληρώσεις μετά από το προφίλ σου!



Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.