< Όλες οι δράσεις
Δράση

Συναυλία του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με τους STAVENTO.

beenhere ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!

Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 26η Ιουνίου, ανοίγει την αυλαία των εκδηλώσεων του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Κρήτη με την πραγματοποίηση συναυλίας με τους STAVENTO στο Ηράκλειο.
Με το σύνθημα «Veto στην εξάρτηση» γονείς, μέλη, προσωπικό και εθελοντές του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ θα στείλουν με τον πιο ηχηρό και μουσικό τρόπο, το μήνυμα κατά των εξαρτήσεων την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016  και ώρα 9:15 μ.μ. στο ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Ηρακλείου.
Ο Μιχάλη Κοϋινέλης στηρίζει το έργο του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με την αφιλοκερδή συμμετοχή του και στέλνει το δικό του μήνυμα ενάντια στις εξαρτήσεις μέσα από τους στίχους «Πόσο ακόμα θα γυρνάς στα στέκια εκείνα που σ’ έχουνε πικράνει ανήσυχό μου αλάνι, πότε θα βρεις λιμάνι τόση ντροπή δε φτάνει, το κόλπο αφού δεν πιάνει σε τούτο το σεργιάνι …».
Η διεξαγωγή της συναυλίας πραγματοποιείται με τις χορηγίες των: Τεχνόπολις, Aegean, Ξενοδοχείο Out of the Blue Capsis Elite Resort, Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, Creta Gas AE, Ταβέρνα Πετούσης, News Café

Γενική είσοδος: 8 €

Αφήστε μια απάντηση

Μπορείς να συνδεθείς μέσω του facebook και του Google εδώ. Τα υπόλοιπα στοιχεία θα μπορείς να τα συμπληρώσεις μετά από το προφίλ σου!



Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.