< Όλες οι δράσεις
Δράση

Σκέψου τα «πώς» και τα «γιατί» – «Πώς να προστατέψω το παιδί μου από τους κινδύνους του Διαδικτύου και τον Εθισμό»

beenhere ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!

Η Ομάδα Εθελοντών Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου υπό την αιγίδα των Αντιδημαρχιών Εθελοντισμού – Πολιτισμού και Παιδείας διοργανώνει κύκλο διαλέξεων, με τίτλο : Σκέψου τα «πώς» και τα «γιατί».
Ειδικευμένοι επιστήμονες αναπτύσσουν θέματα που αφορούν στη διαχείριση ανθρώπινων σχέσεων και την αποτελεσματική επικοινωνία.
Στο πλαίσιο αυτό σας προσκαλούμε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018& ώρα 19.00 μμ στο χώρο του Πολύκεντρου Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω 2). Ομιλήτρια θα είναι η καΡοδούλα Ε. Καφτάκη Μηχ. Η/Υ και Πληροφορικής MSc, Εκπαιδευτικός Πληροφορικής με θέμα: «Πώς να προστατέψω το παιδί μου από τους κινδύνους του Διαδικτύου και τον Εθισμό»

Η κα Ροδούλα Ε. Καφτάκη είναι Εκπαιδευτικός Πληροφορικής από το 2001 στην Πρωτοβάθμια , Δευτεροβάθμια ,Τριτοβάθμια Δημόσια και Ιδιωτική Εκπαίδευση και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων (Πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΠΕΠ).
Έχει σπουδάσει στο Πολυτεχνείο Πατρών και έχει λάβει πτυχίο Μηχανικού Η/Υ.
Έλαβε μεταπτυχιακό στην Επιστήμη των Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Είναι Πιστοποιημένη στην Ασφάλεια Διαδικτύου από το EuropeanSchoolnetAcademy, Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου και Officeofthee-safetyCommissionerofAustralia.
Από το 2015 κάνει διαλέξεις σε Γονείς , Εκπαιδευτικούς και Μαθητές με θέμα:»Ασφαλής Χρήση Διαδικτύου και Εθισμός»

Αφήστε μια απάντηση

Μπορείς να συνδεθείς μέσω του facebook και του Google εδώ. Τα υπόλοιπα στοιχεία θα μπορείς να τα συμπληρώσεις μετά από το προφίλ σου!



Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.