< Όλες οι δράσεις
Δράση

Σκέψου τα ‘πώς’ και τα ‘γιατί’ – ‘Αντιμετωπίζοντας την αναβλητικότητα μου’

beenhere ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!

Συνεχίζοντας το κύκλο των ομιλιών: «Σκέψου τα πως και τα γιατί», η κ. Κατερίνα Χατζάκη τη Τετάρτη 12 Δεκέμβρη παρουσίασε το θέμα: «Αντιμετωπίζοντας την αναβλητικότητα μου».

Η ικανότητα της ομιλήτριας και η άριστη κατάρτιση της κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Ευχαριστούμε πολύ την κ. Χατζάκη για την ανταπόκριση της στο κάλεσμα μας.

Ομάδα Εθελοντών Παιδείας.

Η Κατερίνα Χατζάκη σπούδασε Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στο Personal&Executivecoaching σε πρόγραμμα του KingstownCollege αναγνωρισμένο από τον ICF- InternationalCoachingFederation. Είναι πιστοποιημένη ACCcoach από τον ICFGlobal και μέλος του ICFGreece.
Η πολυετής εμπειρία της σε διευθυντικές θέσεις στον τραπεζικό τομέα ( με εξειδίκευση σε θέματα διαδικασιών και διαχείρισης κινδύνων ) και στα τουριστικά καθώς και η πολύχρονη παρουσία της σε ομάδες αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, υπήρξαν σημαντικά εφόδια στη διαδικασία ενδυνάμωσης και υποστήριξης ανθρώπινου δυναμικού και την οδήγησαν να ειδικευτεί σε : lifecoaching, businesscoaching, executive & careercoaching.

Αφήστε μια απάντηση

Μπορείς να συνδεθείς μέσω του facebook και του Google εδώ. Τα υπόλοιπα στοιχεία θα μπορείς να τα συμπληρώσεις μετά από το προφίλ σου!



Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.