< Όλες οι δράσεις
Δράση

Σκέψου τα ‘πώς’ και τα ‘γιατί’ – ‘Αντιμετωπίζοντας την αναβλητικότητα μου’

beenhere ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!

Συνεχίζοντας το κύκλο των ομιλιών: «Σκέψου τα πως και τα γιατί», η κ. Κατερίνα Χατζάκη τη Τετάρτη 12 Δεκέμβρη παρουσίασε το θέμα: «Αντιμετωπίζοντας την αναβλητικότητα μου».

Η ικανότητα της ομιλήτριας και η άριστη κατάρτιση της κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Ευχαριστούμε πολύ την κ. Χατζάκη για την ανταπόκριση της στο κάλεσμα μας.

Ομάδα Εθελοντών Παιδείας.

Η Κατερίνα Χατζάκη σπούδασε Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στο Personal&Executivecoaching σε πρόγραμμα του KingstownCollege αναγνωρισμένο από τον ICF- InternationalCoachingFederation. Είναι πιστοποιημένη ACCcoach από τον ICFGlobal και μέλος του ICFGreece.
Η πολυετής εμπειρία της σε διευθυντικές θέσεις στον τραπεζικό τομέα ( με εξειδίκευση σε θέματα διαδικασιών και διαχείρισης κινδύνων ) και στα τουριστικά καθώς και η πολύχρονη παρουσία της σε ομάδες αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, υπήρξαν σημαντικά εφόδια στη διαδικασία ενδυνάμωσης και υποστήριξης ανθρώπινου δυναμικού και την οδήγησαν να ειδικευτεί σε : lifecoaching, businesscoaching, executive & careercoaching.

Αφήστε μια απάντηση

Μπορείς να συνδεθείς μέσω του facebook και του Google εδώ. Τα υπόλοιπα στοιχεία θα μπορείς να τα συμπληρώσεις μετά από το προφίλ σου!Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.