< Όλες οι δράσεις
Δράση

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

beenhere ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου) ο Δήμος Ηρακλείου προσκαλεί τις εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται τόσο στην πόλη όσο και στην περιφέρειά του, να γνωριστούν μεταξύ τους και να ενημερώσουν τους δημότες μας, συμμετέχοντας στις σχετικές εκδηλώσεις.
Η δράση θα ξεκινήσει το πρωί της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου 2019, στις 10:00 και θα ολοκληρωθεί στις 14.00, στο αίθριο του Δημαρχείου (Λότζια) με τις εθελοντικές ομάδες να ενημερώνουν τους συνδημότες μας για τις δράσεις τους.
Το απόγευμα, στην αίθουσα Μανόλη Καρέλλη (Ανδρόγεω 2, 2ος όροφος), στις 19.00 , ο Δήμαρχος Ηρακλείου θα βραβεύσει συμβολικά, όπως κάθε χρόνο, δύο εθελοντικές ομάδες για τη συνεισφορά τους, ενώ θα δοθεί έπαινος σε όλες τις ομάδες που θα συμμετέχουν στη γιορτή του εθελοντισμού.
Αμέσως μετά θα παρουσιαστεί και η νέα πλατφόρμα Εθελοντισμού του Δήμου Ηρακλείου, την οποία θα μπορούν εφεξής να χρησιμοποιούν όλες οι εθελοντικές ομάδες για να προβάλλουν το έργο τους

Αναλυτικό πρόγραμμα 5ης Δεκεμβρίου 2019
ΑΙΘΡΙΟ ΛΟΤΖΙΑ ώρα 10.00-14.00
Ενημέρωση των δημοτών από τις εθελοντικές ομάδες
ΑΙΘΟΥΣΑ «ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΡΕΛΛΗΣ» ώρα 19.00
• ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
• ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ
• ΒΡΑΒΕΥΣΗ
Βράβευση των εθελοντικών ομάδων: «ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΡΗΤΗΣ- Ζαχαρίας Κ. .Μπαντουβας & του ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ & ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ «ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗΣ»

1. Στοιχεία για τα οφέλη του Εθελοντισμού στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, από την πρόεδρο του συλλόγου «ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΡΗΤΗΣ: κ. Ροσβίτα Μπαντουβά
2. Στοιχεία για τα οφέλη της εθελοντικής αιμοδοσίας και της δωρεάς οργάνων από την πρόεδρο του ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗ Κα Γεργιανάκη Ειρήνη (Ειδικός Γενικής Ιατρικής Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης)
• ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ από τον προϊστάμενο του τμήματος πληροφορικής κο Μοχιανάκη Κώστα
• Απονομή επαίνων σε όλες τις εθελοντικές που συμμετέχουν στην γιορτή εθελοντισμού.

Την εκδήλωση συντονίζει η προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτισμού & Εθελοντισμού : Μαρτιμιανάκη Εύη.

Αφήστε μια απάντηση

Μπορείς να συνδεθείς μέσω του facebook και του Google εδώ. Τα υπόλοιπα στοιχεία θα μπορείς να τα συμπληρώσεις μετά από το προφίλ σου!



Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.