< Όλες οι δράσεις
Δράση

Διατροφή, παιδί και οικογένεια – η σημασία του χρόνου

beenhere ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!

Η Ομάδα Εθελοντών Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου υπό την αιγίδα των Αντιδημαρχιών Εθελοντισμού – Πολιτισμού και Παιδείας διοργανώνει εσπερίδα την: Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 & ώρα 19.00 μ.μ.
στο χώρο του Πολύκεντρου Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου Ανδρόγεω 2.
Ομιλήτριες θα είναιη κα Μαρίνα Παπάζογλου – Διαιτολόγος / Διατροφολόγος, Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity καιη κα Σοφία Βαϊραμάκη – Ψυχολόγος, MSc Εξελικτικής-Σχολικής Ψυχολογίας
με θέμα: « Διατροφή, παιδί και οικογένεια – η σημασία του χρόνου»

Η κα Παπάζογλου Μαρίνα έχει σπουδάσει στο τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Είναι σπουδάστρια στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Κέντρου Εκπαίδευσης Αντιμετώπισης Διατροφικών ΚΕΑΔΔ. Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδας (ΕΔΔΕ) και έχει διατελέσει γραμματέας του Π.Τ. Κρήτης της ΕΔΔΕ.

Η κα Σοφία Βαϊραμάκη έχει σπουδάσει στο τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα Ειδίκευσης στην κατεύθυνση: Σχολική Εξελικτική Ψυχολογίa. Έχει εκπαιδευτεί στο Εργαστήριο Συστημικής Σκέψης και Εκπαίδευσης στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αφήστε μια απάντηση

Μπορείς να συνδεθείς μέσω του facebook και του Google εδώ. Τα υπόλοιπα στοιχεία θα μπορείς να τα συμπληρώσεις μετά από το προφίλ σου!



Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.