< Όλες οι δράσεις
Δράση

Διασώστες σε Δράση – Πρόληψη και Πρώτες Βοήθειες!

beenhere ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!

Ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρουσιάστηκε στους Νηπ/γούς, στην Ημερίδα που διοργάνωσε η Σχολική Σύμβουλος της 19ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής κ. Μαρία Μπαδιεριτάκη. Τις εργασίες της Ημερίδας χαιρέτισαν ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου της Περιφέρειας Κρήτης κ. Γιώργος Πιτσούλης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δ. Ηρακλείου κ. Γιώργος Βλαχάκης, ο Προϊστάμενος Επιστημονικής Καθοδήγησης της Περιφερειακής Δ/νσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Κρήτης και η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Π/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου, κ. Μαρία Ασυνάνογλου.


Στις εργασίες της Ημερίδας συμμετείχαν: Εκπρόσωπος από το ΚΕΣΑΝ Ηρακλείου, εκπρόσωπος από το Ινστιτούτο Πληροφορικής – Εργαστήριο Αλληλεπίδρασης Ανθρώπου – Υπολογιστή, εκπρόσωπος από την Παιδαγωγική Ομάδα του Προγράμματος και την Ομάδα Εθελοντών Παιδείας και εκπρόσωποι από το ΕΚΑΒ Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε με πρωτοβουλία της Ομάδας Εθελοντών Παιδείας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Ηρακλείου, το Εργαστήριο Αλληλεπίδρασης Ανθρώπου – Υπολογιστή του Ινστιτούτου Πληροφορικής του ΙΤΕ, την Περιφέρεια Κρήτης, την Αντιδημαρχία Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Καινοτομίας Δ. Ηρακλείου και το ΚΕΣΑΝ – Κέντρο Πρόληψης Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ.

Στο τέλος της Ημερίδας διανεμήθηκε εγκεκριμένο από το ΙΕΠ υποστηρικτικό υλικό προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για να μάθουν οι μαθητές να αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς και ατυχήματα που μπορούν να συμβούν στην καθημερινότητα τους καθώς και τρόπους πρόληψης και προστασίας για την εξασφάλιση της υγείας τους.

Αφήστε μια απάντηση

Μπορείς να συνδεθείς μέσω του facebook και του Google εδώ. Τα υπόλοιπα στοιχεία θα μπορείς να τα συμπληρώσεις μετά από το προφίλ σου!



Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.