< Όλες οι δράσεις
Δράση

Σκέψου τα « πώς» και τα « γιατί» – «Πως ΔΕΝ θα διαβάζω το παιδί μου»

beenhere ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!

Η Ομάδα Εθελοντών Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου υπό την αιγίδα των Αντιδημαρχιών Εθελοντισμού – Πολιτισμού και Παιδείας διοργανώνει κύκλο διαλέξεων, με τίτλο: Σκέψου τα « πώς» και τα « γιατί».
Ειδικευμένοι επιστήμονες αναπτύσσουν θέματα που αφορούν στη διαχείριση ανθρώπινων σχέσεων και την αποτελεσματική επικοινωνία.
Στο πλαίσιο αυτό σας προσκαλούμε την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018& ώρα 20.00 μμ στο χώρο του Πολύκεντρου Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω 2).

Ομιλήτρια θα είναι η κα Κική Τζωρτζακάκη παιδαγωγός –συγγραφέας , με θέμα:

«Πως ΔΕΝ θα διαβάζω το παιδί μου»

(Ένας δρόμος που οδηγεί στην αυτοπεποίθηση, τη χαρά της μάθησης και την εμπιστοσύνη στον εαυτό του. )

Η παιδαγωγός και συγγραφέας Κική Τζωρτζακάκη γεννήθηκε το 1947 στην Τεγέα Αρκαδίας. Εργάσθηκε πολλά χρόνια ως δασκάλα και διευθύντρια του Δημοτικού στο Λύκειον « ο Κοραής» και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την ελληνική οικογένεια. Έχει γράψει πολλά βιβλία για την ανατροφή των παιδιών. Τα πιο γνωστά, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΚΑΛΕΝΤΗ είναι : ¨Μαμά κόψε το κήρυγμα, κι εσύ μπαμπά επίσης¨ ( 2 τόμοι ) και ¨Τι σημαίνει Εφηβεία σήμερα¨. Ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αφήστε μια απάντηση

Μπορείς να συνδεθείς μέσω του facebook και του Google εδώ. Τα υπόλοιπα στοιχεία θα μπορείς να τα συμπληρώσεις μετά από το προφίλ σου!



Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.